Cleantech Estonia kutsub üles Eesti ja Keenia vahelist rohe-digi kaksikpöörde koostöö potentsiaali ära kasutama

December 29, 2023

Cleantech Estonia ja Keenia Kliimainoovatsiooni Keskus on Eesti Rahvusvahelise Arengukoostöö Keskuse (ESTDEV) toel arendamas kahe riigi vahelist koostööd. Eesmärgiks on tugevdada digi- ja rohepöörde võrgustikku Keenias ja luua võimalused valdkondlikuks koostööks Eestiga. Selle tulemusena avasime spetsiaalse veebiplatvormi, kus saavad Eesti ja Keenia ettevõtted, organisatsioonid ja investorid vahetult suhelda ning koostööd arendada.  

Liitu juba täna koostööplatvormiga ja ava enda jaoks uusi võimalusi.

Keenia ja Eesti vahelise kaksikpöörde koostöö suurendamiseks loodud LinkedIni koostööplatvormiga „Estonia-Kenya Cleantech Hub“ oodatakse liituma nii rohetehnoloogia valdkonna ettevõtjaid, investoreid, regulaatoreid kui ka toetusorganisatsioone. Veebiplatvormil saab jagada ja otsida teavet erinevate sündmuste, projektide ja koostöövõimaluste kohta. Uus platvorm võimaldab uurida Keenias äritegemise võimalusi, leida partnereid ning siseneda uuele turule.

Cleantech Estonia ja Keenia Kliimainnovatsiooni Keskus kutsuvad huvilisi üles aktiivselt koostööplatvormi kasutama ning meie poole pöörduma, kui saame koostöö edendamisel abiks olla.

Cleantech Estonia ja Keenia Kliimainnovatsiooni Keskuse projektikohtumine.

Lisainfo:

Kädi Ristkok

Cleantech Estonia tegevjuht

kadi@cleantechestonia.ee